HemAppleNu kan du ladda ner iOS17 - Här är de nya funktionerna

Nu kan du ladda ner iOS17 – Här är de nya funktionerna

Apples senaste uppdatering till sitt operativsystem iOS har landat. Med iOS17 kommer en rad förbättringar för dig som användare med allt från förbättrad autocorrect, en check-in funktion som ska hålla dig säker och möjligheten att skicka större filer med AirDrop.

Autocorrect kommer ihåg dina svordomar – En uppdatering till iOS autocorrect följer med i denna uppdatering där du nu sägs slippa jobba korrigeringar på svordomar och andra ord amerikanerna kan vara lite känsliga för. Om du skriver på engelska kommer den att lära sig att du faktiskt vill skriva ”fuck” och sluta ändra det till ”duck”.

Check in kan meddela när du har kommit hem säkert – Denna funktion tillåter dig att automatiskt skicka ett meddelande till utvalda personer med en uppdatering om att du kommit fram till den angivna platsen. Ett led i att förbättra säkerheten för dig om du till exempel ska ta dig hem ensam nattetid.

Sätt flera timers samtidigt – Om du vill dra igång en timer på din iPhone har man tidigare fått nöja sig med att köra en timer åt gången. Men nu kommer du att kunna sätta flera sådana genom att starta en timer och trycka på plustecknet för att lägga till fler.

Mer privacy i Safari – För att hålla din data säkrare kan man nu skapa flertalet profiler man kan välja att surfa med. Skräddarsydd säkerhet utefter vad du är bekväm med.

Skicka större filer (kommer snart) – AirDrop blir bättre i iOS 17 och du kommer att kunna skicka större filer mellan enheter samt att överföringen ska fortsätta även om enheterna råkar gå för långt ifrån varandra.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://digitalare.se
Skribent på Digitalare.se som bevakar de stora techbolagen samt en blandning av nyheter inom den digitala sfären. Högt och lågt mellan rena nyheter, analyserande texter och kommentarer.
Läs mer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna