Google bygger ut Maps med AR, bokningar och restaurangförslag

Google Maps.

Google Maps är ett mycket användbart verktyg när du är på resande fot. Google fortsätter att bygga ut sin mobilapp genom att lägga till AR för att hjälpa dig hitta rätt väg. Du kan även se dina flyg- och hotellbokningar direkt i appen samt se restaurangutbudet i området.

Oftast använder vi Google Maps för att hitta bästa vägen från plats A till plats B. Men nu bygger Google ut sin app till att bli mer av en helhetslösning för resande.

Du kan ha koll på dina flyg- och hotellbokningar direkt i appen samlade på ett ställe. Så om du tappar bort dina biljetter kan du enkelt nå dem digitalt via Maps-appen.

Man gör det också enklare att hitta bra ställen att äta på när du landar på ett nytt ställe. Direkt i kartan kommer du att på ett tydligt sätt få upp restaurangförslag, kundrecensioner samt boka bord direkt i appen på restaurangen du vill testa.

Restauranger i Google Maps.
Restauranger i Google Maps.

Få hjälp av AR när du ska hitta rätt

Man gör även appen bättre för att hitta rätt från just plats A till plats B. Tillsammans med din telefons kamera kommer du framöver att kunna se vägen framför dig och i bilden få upp grafik som visar dig till rätt väg.

Man kallar det hela för Live View och det har utvecklats tillsammans med lokala Google-guider och sin Pixel-community.

Augmentet reality i Google Maps.
Augmentet reality i Google Maps.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Related Posts