HemSociala MedierRedigera olästa meddelanden på Snapchat

Redigera olästa meddelanden på Snapchat

Att vilja dra tillbaka eller ändra i ett skickat meddelande i sociala medier har nog de flesta varit med om. Nu kommer funktionen snart till Snapchat – i alla fall för olästa meddelanden. Utöver det släpper man en ny AI-funktion där du kan ställa in påminnelser.

Man är sannerligen inte först på bollen då Messenger, Instagram och WhatsApp redan har implementerat det. Men nu kommer ett gäng förbättringar till Snapchat i form av möjligheten att redigera meddelanden, reagera med emojis och en AI-baserad påminnelsefunktion.

När det kommer till att redigera redan skickade meddelanden så kommer det att finnas ett par begränsningar. Först och främst så har man bara fem minuter på sig att ändra sitt meddelande, mottagaren får inte ha hunnit läsa meddelandet innan ändringen och funktionen släpps initialt bara till Snapchat Plus-prenumeranter.

Redigera meddelande på Snapchat genom att trycka på Edit Chat
Nu kan du redigera meddelanden på Snapchat. Bild: Snap.

Att redigera ett meddelande är inte svårare än att trycka på det som du vill redigera, tryck på ”Edit Chat”, gör dina ändringar och spara.

Under förra året lade man även till en OpenAI-baserad chattfunktion till Snapchat, nu lägger man till så att du kan be den att komma ihåg saker åt dig så som en viktig deadline eller en tid du behöver passa.

Nu kan du sätta påminnesler i Snapchat
Nu kan du sätta påminnesler i Snapchat. Bild: Snap.
Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://digitalare.se
Skribent på Digitalare.se som bevakar de stora techbolagen samt en blandning av nyheter inom den digitala sfären. Högt och lågt mellan rena nyheter, analyserande texter och kommentarer.
Läs mer

Senaste nyheterna