HemAINu kan man skapa plugins till ChatGPT - Klarna och Expedia tidiga...

Nu kan man skapa plugins till ChatGPT – Klarna och Expedia tidiga på bollen

Utvecklingen av AI-verktyget ChatGPT går av bara farten och nu har man gjort det möjligt för andra att bygga plugins till ChatGPT. Plugins är tänkte att hjälpa verktyget att komma åt den senaste datan att använda i sina svar.

OpenAI som står bakom det hypade AI-verktyget ChatGPT fortsätter att utveckla sin produkt i det race som just nu står mellan OpenAI och Google. Nu finns möjligheten för utvalda företag att bygga plugins som ChatGPT kan använda sig av.

I ett blogginlägg skriver man att utvalda samarbetpartners har fått möjligheten att bygga plugins så att man kan testa användandet i verkligheten samt säkerheten. Allt för att utvecklingen ska följa företagets vision och uppdrag.

Klarna och Expedia är två företag som har varit tidiga på bollen och deras plugins går nu att använda med ChatGPT. Du kan få rese- och shoppingrekommendationer direkt i verktyget om du använder något av deras plugins.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://digitalare.se
Skribent på Digitalare.se som bevakar de stora techbolagen samt en blandning av nyheter inom den digitala sfären. Högt och lågt mellan rena nyheter, analyserande texter och kommentarer.
Läs mer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna